Sposób przygotowania

CIASTO: wszystkie składniki połączyć, ciasto zagnieść i zamrozić.
MASA TWAROGOWA: ser przekręcić, dodać żółtka, cukier i olej. Wszystko utrzeć. Dodać śmietanę i budyń, na końcu wlać mleko. Wlać to na kruche ciasto. Piec 15-20 min. Ubić pianę z 7 białek, dodać 1/2 szkl. cukru, 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej. Do ubitej piany dodać paczkę wiórek kokosowych. Wlać na sernik, piec do zarumienienia. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    serniki są moimi ulubionymi ciastami,,
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to tak jak u mnie , są pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    OOOOOOO TAK :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Nie miodowy , nie śliwkowy , ale właśnie kokosowy Eliza serniczek Ci proponuje , wszystkich zachęca i nie żałuje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !