Sposób przygotowania

Kapustę odcisnąć z soku. Marchewkę umyć, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do kapusty, pokropić sokiem z cytryny, dodać nieco oliwy z oliwek, przyprawić cukrem, solą i pieprzem do smaku. Najlepiej smakuje do smażonej ryby - przynajmniej ma smakuje :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo zdrowa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    ładnie się prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciekawy przepis z kiszonej kapusty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !