Sposób przygotowania

Jabłka pokroić w kostkę następnie oprószyć je cynamonem dodać cukier waniliowy oraz zwykły cukier do smaku. Ciasto francuskie rozwałkować a następnie wyciąć kwadraty na każdym jednym kawałku ciasta układać jabłka i dodawać ok. ½ łyżeczki skórki pomarańczowej. Ciasteczka sklejać na brzegach i piec w mocno nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejna rzecz która pozytywnie kojarzy mi się z Francją :o)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciasto francuskie najlepsze
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ale słodkości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    Rewelacja! pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !