Sposób przygotowania

Kaszę przygotować wg przepisu na opakowaniu. Rzodkiewkę, paprykę myjemy. Rzodkiewkę, ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobniutko siekamy oraz koperek i natkę pietruszki. Paprykę wydrążyć i pokroić w kostkę. Łososia kroimy w kostkę. Pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy do smaku sosem sojowym, solą, pieprzem i jeszcze raz mieszamy. Dekorujemy sałatkę wg własnego uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooo
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    takiej jeszcze nie robiłam, na pewno wypróbuję:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !