Sposób przygotowania

Cukinie przekroić na połowy, łyżką wydrążyć miąższ. Cebulę drobno pokroić i usmażyć na oleju, dodać miąższ z cukinii i chwilę poddusić. Wystudzić i wymieszać z jajkiem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Farszem napełnić cukinię, posypać serem i tartą bułką. Piec 40 minut w rozgrzanym piekarniku o temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobre
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetny przepis , ja zawsze ryzem i mięsem faszerowałam ...dzięki za pomysł...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !