Sposób przygotowania

Jabłka umyć, odciąć wierzchołki, wydrążyć gniazda nasienne i pokropić sokiem z cytryny. Jabłka ułożyć w naczyniu żaroodpornym, napełnić powidłami i posypać cukrem. Przykryć wierzchołki. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zapiekanych jabłek dawno nie robiłam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prezentują się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie jabłuszka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !