Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Cebulę pokroić na mniejsze kawałki. Lekko rozmrożone filety z ryb zemleć w maszynce do mięsa razem z bułką i cebulą. Do masy dodać jajko, koper, sol i pieprz. Masę bardzo dokładnie wyrobić. Rękami zwilżonymi w wodzie formować podłużne kotlety, otoczyć je w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu na każdy położyć mały kawałeczek masła.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą smakować wyśmienicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    raz robiłam, troszkę inaczej, ale były bardzo smaczne;):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !