Sposób przygotowania

Buraki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, zalać szklanką gorącej wody, gotować kilka minut, zakwasić i wystudzić. Rzodkiewki i ogórek pokroić w krążki, jajka ugotować na twardo. Przed podaniem zmiksować zsiadłe mleko, dodać buraczki, śmietanę, zieleninę, wymieszać, przyprawić do smaku solą. Podawać z jajkami pokrojonymi w ćwiartki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajny akurat na tę porę roku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie ci wyszedł,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !