Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

jajka rozbić dodać przyprawy,,mortadelę pokroić w plastry ok0,5cm,obtaczać w mące ,jajku i bułce tartej smażyć na gorącym oleju

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię takie schabowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ja tez,fajne urozmaicenie od zwykłych schabowych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ja tez,fajne urozmaicenie od zwykłych schabowych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ja tez,fajne urozmaicenie od zwykłych schabowych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !