Składniki:
KOTLETY WIEPRZOWE | 4 |
czerwonego wytrawnego wina | 50 ml |
mrożonego szpinaku | 200 g |
sera pleśniowego | 100 g |
ząbki czosnku | 2 |
mąka | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
olej | |
masło |
KOTLETY WIEPRZOWE | 4 |
czerwonego wytrawnego wina | 50 ml |
mrożonego szpinaku | 200 g |
sera pleśniowego | 100 g |
ząbki czosnku | 2 |
mąka | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
olej | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: