Sposób przygotowania

SER POKROIĆ W GRUBSZE PLASTRY, OTOCZYĆ W MĄCE, ROZTRZEPANYM JAJKU I BUŁCE TARTEJ. NA ROZGRZANYM OLEJU SMAŻYĆ SZNYCLE KRÓTKO Z OBU STRON ABY LEKKO SIĘ ZARUMIENIŁY. PODAWAĆ ZARAZ PO USMAŻENIU Z SAŁATKĄ.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię to danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pysznośći
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    mniam, super!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    na pewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    nie jadłam,ale muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    taki serek jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !