Sposób przygotowania

Roztopić kostkę margaryny z 6 łyżkami wody, ½ szklanki cukru i 3 łyżkami kakao.
Masę zagotować. Po przestudzeniu dodać 6 rozkłóconych żółtek, 1 szklankę mąki,
2 łyżeczki proszku do pieczenia oraz pianę ubitą z 3 białek.
Całość dokładnie wymieszać.

Pianka kokosowa:

3 białka ubić z 1 szklanką cukru, dodać 20 dag kokosu i wyłożyć piankę porcjami
na ciasto. Piec w temperaturze ok. 180oC.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobre ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    porcja magnezu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !