Sposób przygotowania

Żółtka połączyć z margaryną, mąką oraz cukrem, zagnieść ciasto i trzymać w lodówce 45 min. Pokrojony rabarbar usmażyć tak aby się rozgotował, podlewać wodą oraz w czasie smażenia dodać cukier. 1/2 ciasta rozwałkować, ułożyć w blaszce i piec. Bułkę wymieszać z wiórkami kokosowymi i połową mieszanki posypać ciasto. Wyłożyć na to dżem. Posypać drugą połową mieszanki wiórek i bułki. Drugą częścią surowego ciasta posypać w formie kruszonki powierzchnię ciasta. Podpiec w piekarniku. Białka ubić, na koniec dodać cukier puder. Pianę wylać na ciasto, ponownie stawić ciasto do piekarnika i wyjąć kiedy piana wyschnie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zaciekawił mnie ten przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Yes, Yes, YES
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dawno nie robiłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dawno nie robiłam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dawno nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !