Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na sztywno, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, l
delikatnie przemieszać, upiec dwa biszkopty. Jeden biszkopt wysuszyć i pokruszyć. Margarynę utrzeć z nutellą dodając kakao, rozkruszony biszkopt, płatki, śmietanę, spirytus i aromat. Gdy jest za gęste dodać więcej śmietany. Na desce położyć dwa andruty, przyciąć do wielkości pozostałego biszkopta na nich wyłożyć połowę masy, wyrównać, położyć biszkopt, wyłożyć drugą połowę masy i przykryć andrutami. przycisnąć. Zamiast pokruszonego biszkopta można dać pokruszone herbatniki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne zrobię takie dzieciom;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    coś słodkiego na ząb
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !