Sposób przygotowania

Mięso zmiksować, doprawić Kucharkiem. Zarobić ciasto jak na pierogi, wałkować je na stolnicy i nożem podzielić na małe kwadraty. Na każdym kłaść łyżkę mięsa i zlepiać brzegi mocno,żeby nie rozlepiały się podczas gotowania. Gotować w osolonej wodzie. Podawać z czerwonym barszczem lub czystym rosołem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    pyszne s?,mój synek je uwielbia:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczne =)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe uszka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe uszka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacja!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !