Sposób przygotowania

Porcja dla jednej osoby.
Kalafior obieramy z liści, dokładnie myjemy i wrzucamy do gotowania( nie zapomnieć o posoleniu wody!).
Jajka gotujemy na twardo.
Pomidora obieramy ze skórki, kroimy bardzo drobno i wrzucamy na patelnię dodając szczyptę soli. Dusimy go przez chwilę aż do powstania gęstego sosu.
Co chwilę sprawdzamy czy kalafior jest miękki. Jeśli tak-odcedzamy go. Jajka obieramy z łupki i kroimy na plastry.
Smacznego :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:) bardzo ładnie wyglada;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !