Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną poszatkować i ugotować. Odcedzić Przełożyć do miski,dodać pokrojona w kostkę cebulę, polać octem,posypać cukrem, solą i pieprzem do smaku. Dokładnie wymieszać

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    świetna surówka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniała suróweczka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniała suróweczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robi ja bardzo często!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robi ja bardzo często!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    idealna do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !