Sposób przygotowania

Sandacza kroimy na kawałki solimy .Obtaczamy w mące i w jajku . Do tartej bułki dodajemy pietruszkę Prymat mieszamy i obtaczamy w nim sandacza .Smazymy na oleju .Na ciepłą rybke kładziemy posiekana świeżą natkę pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Taka rybka musi być smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    smakowicie wyglada!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !