Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Z kapusty usunąć brzydkie liście i drobno posiekać. Por oczyścić, pokroić na cieknie półplasterki. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w cienkie paski. Z majonezu, soku z cytryny, soli, pieprzu i cukru przygotować sos. Polać nim warzywa i wymieszać. Odstawić do lodówki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajny pomysł na suróweczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajny pomysł na suróweczkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !