Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto,rozwałkować ,wycinać placki szklanką.
Ser zmielić, dodać składniki i wyrobić farsz.
Nadziewać pierogi,zlepiać,gotować w dużej ilości lekko osolonej wody,z dodatkiem 1 łyżki oleju,2 minuty od wypłynięcia.
Ugotowane pierogi

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc, jak popatrzylam na foto, to normalnie glodna sie zrobilam....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam iza smietana
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    z serem i ziemniakami to raczej ruskie pierogi ale też pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !