Sposób przygotowania

Ugotowaną kapustę drobno posiekać nożem. Na patelni roztopić masło i wkroić cebule.Zeszklić ją i dodać kapustę. Wysmażyć chwilkę i dodać Kucharka i doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    przepyszna
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !