Sposób przygotowania

Z litra mleka odlać szklankę, resztę zagotować z cukrami.W szklance mleka rozrobić obie mąki, wlać do gotującego się mleka i ugotować budyń.Trochę przestudzić, wrzucić margarynę i mieszać do rozpuszczenia.Wsypać wiórki kokosowe zostawiając trochę do posypania wierzchu, wymieszać.Krakersy ułożyć w blaszce, wylać połowę masy, przykryć kolejną warstwą krakersów i wylać drugą częsć masy.Wierzch posypać kokosem.Wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wyśmienite ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    emilia11

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !