Sposób przygotowania

Oczyszczoną brukselkę zalewamy wodą, dodajemy kilka łyżek mleka, szczyptę cukru, solimy do smaku. Gotujemy do miękkości.
Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy tartą bułkę, przesmażamy. Polewamy bułką brukselkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    lubię to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brukselka w takim wydaniu to pychota...
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    moje ulubione warzywo, uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    oj jak dawno nie jadłem brukselki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !