Sposób przygotowania

Z papryki odkroić czapeczki i usunąć nasiona, cebulę i czosnek pokroić i podsmażyć na maśle . Dodać mięso chwilkę podsmażyć następnie dodać ugotowany ryż i przyprawy, jeszcze chwilkę podsmażyć i napełniać farszem papryki na końcu posypać troszkę startym serem i przykryć papryki czapeczkami, poukładać w żaroodpornym naczyniu i zalać wywarem, piec około 35 min w tem. 180 stopni

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale bym zjadła!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    musze to koniecznie sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moje ulubione danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    lubię takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !