Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić na duże kawałki. Usmażyć na mocno rozgrzanym oleju pokrojonego pora w plasterki . Pora zdjąć z patelni, a na pozostały olej włożyć pokrojone mięso, podsmażyć i dodać sos sojowy, mieszać, dodać pokrojoną paprykę i marchewkę w plasterkach, dusić na małym ogniu pod przykryciem. Po około 30 minutach dodać ugotowane i pokrojone grzyby mun, zielony groszek i pokrojone pomidory. Dusić aż mięso i warzywa będą miękkie. Dodać na sam koniec przyprawy. Ryż ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Ugotowany ryż wysypać z woreczka na talerz i polać go sosem gulaszowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre musi byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !