Sposób przygotowania

1. Na patelnie dajemy masło i rozgrzewamy
2. Rozbijamy dwa jajka od razu do patelni, uważać aby nie wymieszało się żółtko z białkiem
3. solimy według uznania
4. Czekamy aż się białko się leciutko zetnie i przewracamy czekamy dosłownie chwilkę i wyciągamy (wszystko odbywa się na rozgrzanej patelni)
5. Podajemy z ziemniakami i surówko

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    szczerze mówiąc nie lubię na miękko jaja :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    wolę w majonezie
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , dawno nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam takie jajka;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !