Sposób przygotowania

Mięso kroimy na plastry centymetrowej grubości, zbijamy je z obu stron tłuczkiem, natrzeć solą wymieszaną z cukrem pudrem, posypać mąką i zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju. Następnie przełożyć filety do żaroodpornego naczynia, na każdym układamy cząstki brzoskwiń i odrobinę masła, oprószyć papryką i kilka minut zapiekać w gorącym piekarniku.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    dobrze smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    na pewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !