Składniki:
kapusta pekińska | 8 liści |
bekon | 8 plasterków |
musztarda łagodna | 3 łyżeczki |
filety rybne | 8 kawałków |
sól, pieprz | 1/2 łyżeczki |
szalotka | 2 sztuki |
masło | 5 dag |
białe wino | 1/8 litra |
śmietana | 1/4 litra |
kapusta pekińska | 8 liści |
bekon | 8 plasterków |
musztarda łagodna | 3 łyżeczki |
filety rybne | 8 kawałków |
sól, pieprz | 1/2 łyżeczki |
szalotka | 2 sztuki |
masło | 5 dag |
białe wino | 1/8 litra |
śmietana | 1/4 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: