Składniki:
trybula | 4 GALAZKI |
szczypiorek | 1 SZT. |
natka pietruszki | 1 SZT. |
szalotka | 3 SZT. |
sól | 1 LYZECZKA |
Pieprz czarny mielony Prymat | DO SMAKU |
ocet winny | 2-3 LYZKI |
olej | 5 LYZEK |
czosnek | DO SMAKU |
estragon | 4 GALAZKI |
trybula | 4 GALAZKI |
szczypiorek | 1 SZT. |
natka pietruszki | 1 SZT. |
szalotka | 3 SZT. |
sól | 1 LYZECZKA |
Pieprz czarny mielony Prymat | DO SMAKU |
ocet winny | 2-3 LYZKI |
olej | 5 LYZEK |
czosnek | DO SMAKU |
estragon | 4 GALAZKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: