Składniki:
włoszczyzna | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
ziemniaki | |
grzyby świeże | 1/2 kg |
włoszczyzna | 20 dag |
cebula | 2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | |
ziemniaki | |
grzyby świeże | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: