Sposób przygotowania

Jarzyny obrać i pokroić w plasterki, wrzucić do garnka z wodą i rosołkami. Gotować 15 minut. Jak jarzyny będą miękkie, to zalać ją lanym ciastem zrobionym z jajek i mąki. To lane ciasto wylewać na gotujący się wywar. Doprawić Kucharkiem i pieprzem. Podbić śmietaną.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zabielanego jeszcze nie jadłam ciekawe jak smakuje spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !