Sposób przygotowania

zoltka miksujemy z cukrami,na puszysta mase,wsypujemy maki i proszek kolejno na przemian z mlekiem.dodajemy kakao i na koniec ubita piane z bialek.Pieczemy ok.50-60 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawe czy nastepnym razem taka sie uda
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Bardzo efektownie wygląda i chyba tez tak smakuje:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    o rany! tez taka kiedys zrobic prówbowalam ale mi cos nie wyszlo:P pomijając fakt ze zawsze jak pieke w specjalnej formie na babki to nigdy nie chce wyjsc w calosci i zawsze mi sie cos oderwie..:(
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !