Sposób przygotowania

Patisony umyć i przekroić na pół.Do słoika wsypać 2 łyżeczki gorczycy,włożyć liść chrzanu(ewentualnie korzeń chrzanu),wkładać ścisło patisony.Wszystko zalać zalewą sporządzoną z 1,5 szklanki octu,2 szklanek wody,2 łyżek cukru i łyżki soli.Zakręcone słoiki wstawić do garnka z wodą i gotować 20-23 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię tylko gdzie można takie małe kupić,jeszcze nie spotkałam,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    te akurat są własnościowe-z ogródka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajne takie malutkie na jeden ząb
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    nie jadłam takich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Muszę wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !