Sposób przygotowania

Ziemniaki i marchew pokroić w kostkę, wcześniej namoczone grzyby w paski. Wszystko zalać ok.1,5l wody zagotować .Pokrojoną cebulę i kiełbasę przesmażyć na maśle , dodać do zupy i gotować do miękkości warzyw. Zagęścić śmietaną i mąką ,doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    smaki dzieciństwa- moja Babcia taką robiła:D
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !