Sposób przygotowania

Masło razem z kremówką i cukrem włożyć do rondla i podgrzewać, mieszając, aż powstanie gęsta masa (jej kropla wylana na talerzyk powinna zastygać). Masę ucierać, aż dobrze wystygnie. Przelać do formy i odstawić do zastygnięcia. Kroić nożem zanurzonym w zimnej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    olsa

    Fajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    O,jak prosto i smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pamiętam to z dzieciństwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Uwielbiam krówki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pysznsci
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pamiętam ten smak z dzieciństwa moja mama takie robiła jak były słodycze na kartki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moje ulubione
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    słodycze z czasów dzieciństwa mojej mamy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !