Sposób przygotowania

Wiórki podsmażyć na suchej patelni i wystudzić. Białka ubić z solą dodać cukier i cukier waniliowy , dalej ubijać. Do piany wsypać wiórki, proszek i sok z cytryny. Wymieszać. Blachę wyłożyć pergaminem i wykładać łyżką wyrobioną masę, piec ok. 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Extra:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę koniecznie spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Kokosanki są przepyszna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszę zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mmm mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Koniecznie muszę wypróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    musza być apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    brzmi wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    zawsze to coś nowego,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !