Sposób przygotowania

Papryle czerwoną,żółtą,zieloną ,opłukać wyjąć środki i pociąć w paski i całość razem wymieszać.Przygotować zalewę ;zagotować wodę wraz przyprawami i odstawić do ostudzenia.
Następnie paprykę włożyć do słoików i zalać zalewą i dobrze zakręcić słoiki.
Pasteryzować 10min.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    sara3

    zawsze robie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna ta papryka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super zapasy na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !