Sposób przygotowania

Wodę, rodzynki, cukier oraz kakao gotujemy, cały czas mieszając by składniki się nie przypaliły a ładnie rozpuściły. Ugotowane pozostawiamy do przestygnięcia i dodajemy kawę. Wlewamy do niskiego naczynia i wkładamy do zamrażalnika. Po ok 15-20 min. za pomocą widelca delikatnie mieszamy i pozostawiamy w zamrażalniku na kolejne 15-20 min. i ponownie mieszamy widelcem. Podajemy zimne . Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniamm rewelacja;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawa propozycja :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajna
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    musi być smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !