Sposób przygotowania

Wszystko zagnieść i podzielić na dwie części.Każdą upiec osobno.Piec 20minut w temperaturze 180 stopni. MASA. 750 ml.kremówki 36 procent ubić z niecała szklanką pudru i wanilią.Rozpuścić 5 łyżeczek żelatyny w pół szkl.wody.Wystudzić i połączyć ze śmietaną.Masę śmietanową wyłożyc na 1 placek przykryć drugim.Na wierzch gotowa masa krówkowa,lub mleko słodzone w puszce które trzeba gotować 3 godziny.Wierzch ciasta posypać orzechami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    lubię ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    wygląda super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !