Sposób przygotowania

Bakłażana obrać ze skórki, pokroić na plastry o grubosci 1 centymetra. Posypać sola i pieprzem i odstawić na 15 minut. Bakłażan puści sok, wytrzeć ręcznikiem papierowym sok. Potem panierować w jajku i bułce i smażyć na oleju z obu stron. Podawać z sałatką z pomidorów z cebulą cukrową lub jakąs pikantna sałatką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Muszę kiedyś w końcu kupić bakłażana i spróbować coś z niego upichcić - być może te kotleciki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !