Sposób przygotowania

Wszystko razem wymieszać i łyżką małe porcje ciasta kłaść na gorący tłuszcz (olej), poczekać aż sie zarumieni z dwóch stron i wyciagać, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Alexandra20

    a to na patelni smazyc czy w garnku?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajne
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Sympatyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    skromny przepis az za skromny nie wiadomo dokładnei jak smarzyc czy na głębokim oleju czy jak..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    szybka przekąska:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Niewiele można się dowiedziec z tego przepisu :/
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    bez cukru bez niczego ? jak dla mnei za prosty przepis ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    niesamowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !