Sposób przygotowania

Jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę, mieszając dodajemy mąkę z proszkiem. Pieczemy w 180 C ok. 40 min.
Mus jabłkowy mocno podgrzewamy, wsypujemy do niego pól proszku z galaretki, najlepiej cytrynowej, mieszamy intensywnie. Studzimy, przekładamy biszkopt, polewamy polewą czekoladową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super torcik,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Biszkoptowa szarlotka tortowa- rewelacja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    jabłka i czekolada, pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię bardzo podobnie ,i takie ciasto jest smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Jak byłam mała, moja mama robiła niemal identyczny biszkopt, tylko zamiast polewy czekoladowej na wierzchu był lukier i ciasto znikało w mig! :) Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !