Sposób przygotowania

Filet z kurczaka lekko rozbijamy tłuczkiem wkładamy do miski. Posypujemy połową opakowania przyprawy na grilla ziołowej, zalewamy mlekiem. Odstawiamy do lodówki na 1 godzinkę. Po tym czasie wyciągamy obtaczamy w mące zmieszanej z bułką tarta i smażymy na gorącym oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    super mięsko!:)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    napewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !