Sposób przygotowania

Pokrojoną kapustę,grzyby i startą na tarce o średnich oczkach marchewkę wrzucić do osolonej wody i gotować do miękkości.Po ugotowaniu wszystko odcedzić,ostudzić,dodać przyprawy i rozdrobnić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Można taki farsz wykorzystać na wiele sposobów!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pierogi marzenie.......... a farsz do nich znakomity
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !