Sposób przygotowania

Mięso przełożyć do miski dodać pokrojoną cebulkę, bułkę tartą, jajko , przyprawić do smaku i wymieszać. Z masy uformować klopsiki. Zagotować wodę (około 0, 7 l)dodać kostkę rosołową , pulpety i gotować około 15 min i wyjąć. Dodać do wywaru przecier i zagęścić mąką doprawić do smaku i dodać ugotowane pulpeciki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z cielęciny są na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Wygladają apetycznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dawno nie jadłam cielęciny, aż nabrałam ochoty:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    cielęcinka pyszna jest!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !