Sposób przygotowania

Wszystkie owoce umyć. Jabłka i gruszki pozbawić gniazd nasiennych i pokroić na ósemki. Śliwki przekroić na pół i wyjąć pestki. Owoce czarnego bzu oderwać od kiści. Wszystkie owoce włożyć do garnka zalać szklanka wody, dodać cukier i gotować ok. 40 min. Gorący chutney przełożyć do słoików i pasteryzować. podawać do deserów i ciast. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    hmmm.. ciekawe, o takim czymś jeszcze nie słyszałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne to chutney

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !