Sposób przygotowania

Filety dzielimy na porcje , skropić sokiem z cytryny, oprószyć przyprawami i odstawić do lodówki.Następnie porcje ryby obtoczyć w mące i obsmażyć z obu stron.Czosnek przepuścić przez praskę. Cebulę obrać pokroić w piórka i przesmażyć na 2 łyżkach oleju.Dodać porcje ryby i czosnek Koncentrat pomidorowy wymieszać w 150 ml wody i zalać rybę. Dusimy do miękkości, posypujemy natką pietruszki i szczypiorkiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    lubię taką rybkę chociażby i z puszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    zjadła bym taką rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pycha
  • -1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczna ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !