Sposób przygotowania

Filety pokroić i rozbić na plastry.Każdy kawałek oprószyć przyprawami i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne z ryżem i ziemniakami!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczne i aromatyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczne i aromatyczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczne i aromatyczne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczne i aromatyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybko i chyba smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !