Sposób przygotowania

Mięso rozdrobnić w rozdrabniaczu i doprawić Kucharkiem i pieprzem. Zarobić ciasto na pierogi, wałkować, wykrawać krążki. Na każdy nakładać mięso i zaciskać brzegi,żeby się nie rozlepiły przy gotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smaczne i treściwe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do tego piweczko i obiadek super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do tego piweczko i obiadek super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do tego piweczko i obiadek super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do tego piweczko i obiadek super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !