MaxxiMUM możliwości!

Sposób przygotowania

Do 2 l wody dodać sól,łyżeczkę oleju i zagotować. Do wrzącej wody włożyć makaron,zamieszać,aby nie przylgnął do dna garnka i ugotować na małym ogniu.Po ugotowaniu przełożyć przez sitko,przepłukać zimną wodą i osączyć. Do makaronu dodać osączony groszek. Osączoną z zalewy miniaturową kukurydzę ułożyć na plasterkach kiełbasy szynkowej i posmarować odrobiną remulady. Następnie wędlinę zrolować. Makaron z groszkiem ułożyć w misce i wymieszać z sosem cygańskim.Zrolowaną wędlinę ułożyć na sałatce,przybrać \"gniazdkami\" z remulady i posypać szczypiorkiem.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !